Kunstbloemen online kopen

Ben je op zoek naar een prachtig boeket waar je eindeloos plezier aan beleeft? Bekijk hier een aantal voorbeelden van boeketten die we samenstelden. Zit jouw perfecte bos er nog niet tussen? Laat het ons dan weten, want met slechts een paar kleine aanpassingen maken we binnen no-time een compleet ander boeket. Pas als jij blij bent, zijn wij dat ook!

Kunstbloemen zijn helemaal hot. In ieder interieurprogramma of in een goed gestyled vakantieverblijf, vind je wel een mooi kleurrijk kunstboeket. Natuurlijk koop je bloemen om je huis, winkel of kantoor aan te kleden en op te fleuren. Maar wat is de reden dat kunstbloemen vandaag de dag zo populair zijn en steeds vaker worden verkozen boven een verse bos? Je leest het hier.

De voordelen van kunstbloemen

 1. Tijdloos
  Kunstbloemen zijn tijdloos. Je kunt er eindeloos plezier van hebben en hoeft niet na een of twee weken weer een nieuw boeket te kopen.
 2. Goedkoop
  Een mooie bos kunstbloemen mag dan op het eerste gezicht geen koopje lijken, maar vergelijk het maar eens met het wekelijks of tweewekelijks kopen van een verse bos. Tel uit je winst!
 3. Schuin afsnijden en water verversen is verleden tijd
  Waar je echte bloemen schuin moet afsnijden en bijna dagelijks van schoon vader moet voorzien, is dat bij kunstbloemen natuurlijk niet nodig. Afhankelijk van je vaas zul je de stelen wellicht eenmalig met een ijzertangetje op maat moeten knippen en klaar is Kees!
 4. Samengesteld door professionele bloemisten
  De vaste kunstboeketten van Bloom&Co zijn geschikt in samenwerking met professionele bloemisten. Zo ben je zeker van een goed samengestelde bos én van het feit dat jouw boeket voldoet aan de laatste interieurtrends.
 5. Nèp echt
  Vergeet de zijdebloemen die je oma vroeger op tafel had staan: de kunstbloemen van tegenwoordig zijn niet van echt te onderscheiden!